37035
Książka
W koszyku
Każdy zbieracz chciałby mieć pewność, że znalezione przez niego grzyby nadają się do jedzenia, a ich spożycie niczym nie grozi. Żeby ustrzec się przed zatruciem, trzeba umieć je rozpoznawać i pamiętać, że nie można ich jeść na surowo. Zdjęcia i opisy tu zamieszczone pozwolą każdemu opanować wiedzę gwarantującą bezpieczne grzybobranie.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Kluszkowce
Brak informacji o dostępności: sygn. 582.28 (1 egz.)
Wypożyczalnia Maniowy
Brak informacji o dostępności: sygn. 582.28 (1 egz.)
Wypożyczalnia Sromowce Wyżne
Brak informacji o dostępności: sygn. 582.28 (1 egz.)
Wypożyczalnia Czorsztyn
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 528.26 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeksy.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej